پیام جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی به مناسب گرامیداشت روز خیریه

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۲ کد : ۱۱۶۳۴ اخبار اصلی
پیام جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی به مناسب گرامیداشت روز خیریه

با توجه به شروع اپیدمی کووید ۱۹ و درگیری بسیار جدی و چندین ماهه دانشگاه علوم پزشکی اراک و افزایش ماموریت های دانشگاه، کمک های خیرین و سازمانهای مردم نهاد و موسسات خیریه در بحث منابع مالی و منابع ساختاری بیشتر از قبل دیده شده است، همچنین طی سالیان متوالی از کمک های بی دریغ خیرین در بحث ساخت خانه های بهداشت، مراکز جامع سلامت روستایی، احداث و ساخت مراکز جامع شهری و پایگاه های سلامت شهری، بیمارستانها، بخش های تخصصی، کلینیک ها و بخش های آموزشی و گاهی نیز در بخش های پژوهشی بهره ها برده ایم.

به منظور رسیدن به این هدف دانشگاه علوم پزشکی اراک بستری دیجیتال و الکترونیک را مهیا کرده است که خیرین و نیکوکاران گرامی از هر کجای این استان و یا حتی داخل و خارج از کشور می توانند به ما در نذر سلامت و یا منابع فیزیکی و مالی، ارتقای تجهیزات و بازسازی و تعمیر آنان، کمک به بیماران نیازمند، تامین فرانشیز بیماران و... به صورت داوطلبانه اعلام آمادگی کنند و دانشگاه از این اقدام خیرخواهانه استقبال می‌کند؛ همچنین در پورتال دانشگاه علوم‌پزشکی قسمتی به عنوان نذر سلامت در حوزه ریاست تعبیه شده است که پذیرای اعلام آمادگی شما مردم خیر و نیک اندیش می باشد.