نشست هم اندیشی اداره خیرین و سمن های سلامت دانشگاه با ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان شازند

۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۰ کد : ۱۸۸۷۸ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه در طی نشست هم اندیشی ،علینقیان مسئول خیرین و موسسات خیریه دانشگاه با دکتر واعظ رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شازند به ارائه پیشنهادات جهت تقویت و ساماندهی امور خیرین شهرستان پرداخته شد.

دکتر واعظ گفت:خیرین شهرستان شازند یاور همیشگی حوزه سلامت هستند  و در دوران شیوع کووید ۱۹ کمک های شایانی به حوزه سلامت کرده اند . همچین مقرر گردید اقدامات لازم در جهت راه اندازی مجمع خیرین سلامت شهرستان صورت پذیرد.