برگزاری جلسه مرکز بهداشت اراک با دفتر تسهیلگری و توسعه عملی باغ خلج در خصوص مطالبات این منطقه

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۸ کد : ۲۰۴۹۵ اخبار اصلی

در طی جلسه ای که با حضور رییس مرکز بهداشت اراک ، کارشناس امور اجتماعی مرکز بهداشت و کارشناسان دفتر تسهیلگری و توسعه عملی باغ خلج برگزار گردید در خصوص مطالبات منطقه باغ خلج و تعامل و هماهنگی به جهت فعالیت های مشترک بین مرکز بهداشت اراک و دفتر تسهیلگری و توسعه عملی به بحث و گفتگو پرداخته شد.
در پایان جلسه موارد به شرح ذیل مقرر گردید؛
۱-  پیگیری های لازم در راستای اختصاص زمین جهت ایجاد پایگاه سلامت توسط مرکز بهداشت انجام شود.

۲- قیمت زمین تملکی توسط دفتر تسهیلگری پیگیری شده و نامه از طریق دفتر امور اجتماعی مرکز بهداشت ارسال گردد.

۳- مراقب سلامت مرکز بهداشت یک روز در هفته در دفتر تسهیلگری و توسعه عملی حضور یابد.