جلسه هم اندیشی فعالان حوزه اجتماعی شهرستان دلیجان با موضوع بررسی آسیب های اجتماعی شهرستان و تعیین گفتمان غالب شهرستان

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۶ کد : ۲۰۵۰۱ اخبار اصلی

در طی نشستی که با موضوع مذکور و با حضور معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری ،کارشناسان سلامت اجتماعی شبکه بهداشت و درمان شهرستان،کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت، مشاوران تخصصی دادگستری و دیگر اعضاء برگزار گردید گزارشی از آمار و آسیب های اجتماعی شهرستان جهت بررسی و تحلیل کارشناسی توسط واحد سلامت روان مرکز بهداشت ارائه گردید .
در پایان جلسه موارد زیر مقرر گردید ؛
۱- پس از برگزاری چندین جلسه با مشاوران و جامعه شناسان، برنامه عملیاتی توسط دفتر سلامت اجتماعی شهرستان تدوین و به ادارات ارسال گردد.
۲- غربالگری سلامت روان زنان کارمند شهرستان از ابتدای مهر ماه در دستور کار قرار گیرد .
۳- فرمانداری بر اساس مطالبه مردمی برای مراجعه بیشتر افرادبه مراکز مشاوره ، طرح پوشش بیمه ای را پیگیری و در دستور کار قرار دهند.