برگزاری جلسه هم اندیشی و توانمند سازی روسا و دبیران خانه مشارکت مردم در سلامت استان و شهرستان ها

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۱ کد : ۲۰۷۳۶ اخبار اصلی

برگزاری اولین جلسه هم اندیشی و توانمند سازی روسای خانه مشارکت مردم در سلامت استان و شهرستان ها در سال جاری در تاریخ دهم مهرماه در سالن کاظمی آشتیانی ستاد دانشگاه با حضور جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی ،مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت، روسا و دبیران خانه مشارکت مردم در سلامت استان و شهرستان ها و سایر اعضاء برگزار گردید.

در این جلسه شیوه نامه اجرایی شورای مشارکت مردم در سلامت استان و شهرستان های تابعه توسط رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان تبیین و در نهایت مورد تایید اعضاء قرار گرفت.این جلسه به منظور آشنایی اعضاء با دستور العمل موصوف، شرح وظایف، عملکرد و برنامه های خانه مشارکت در سطح استان و شهرستان ها برگزار گردید. اهم مصوبات این جلسه به شرح ذیل میباشد:

۱)مقرر شد روسای خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان ها همکاری لازم با رئیس شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های مرتبط معمول نمایند.

۲)مقرر گردید منبعد در جلسات کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده شهرستان، کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی و کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی از روسای شبکه بهداشت و درمان شهرستان ها بعنوان عضو ثابت دعوت به عمل آید.

۳)حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک نسبت به‌ برگزاری جلسات و بارگزاری مطالب آموزشی در فضای مجازی در جهت توانمند سازی روسا و دبیران خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان ها اقدام نماید.

کلید واژه ها: شورای مشارکت مردم در سلامت