چهارمین کمیته فنی کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آشتیان
چهارمین کمیته فنی کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آشتیان با حضور رئیس مرکز بهداشت، جانشین رئیس خانه مشارکت ،کارشناسان اجتماعی فرمانداری و شبکه و دیگر اعضا برگزار گردید.
درابتدای جلسه موضوعات مهم شهرستان توسط اعضا مطرح و پس از بحث و تبادل نظر موارد ذیل مقرر گردید:
۱)موضوع آرد سبوس دار مجدد در کارگروه مطرح و پیگیریهای لازم صورت پذیرد.
۲)بررسی های لازم در خصوص پسماند شهری(پخش مصالح ساختمانی)صورت پذیرد.
نظر شما :