تدوین برنامه جامع سلامت استان در دستور کار دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قرار می گیرد.

۲۵ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۱۰۸۰ اخبار اصلی

در نشستی که در روز چهارشنبه مورخ بیست و یکم مهر ماه توسط جانشین رئیس دانشگاه در اموراجتماعی و کارشناسان حوزه اجتماعی دانشگاه با مدیر کل، معاون و کارشناس دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار گردید، مقرر شد تدوین برنامه جامع سلامت استان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی و استانداری قرار گیرد.

این برنامه، یک سند راهبردی در هر چهار بعد سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی و یک سند بالادستی در جغرافیای استان است که با محوریت کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان و مشارکت دستگاهها و نهادهای مشارکت مردمی با هدف ارتقای عادلانه شاخص های سلامت استان تدوین می شود. این سند حاوی تحلیل وضعیت سلامت استان ، دورنما و اهداف راهبردی پنج ساله استان، مداخلات، الزامات ارتقای سلامت و تکالیف دستگاههای اجرایی و مشارکت کنندگان است که به تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی خواهد رسید.