استفاده از آرد سبوس دار در نانوایی های شهرستان آشتیان.
پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آشتیان با حضور فرماندار، بخشدار، رئیس مرکز بهداشت، شهردار، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان و سایر اعضاء در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
از موضوعات اصلی و اساسی این جلسه، افزایش بیماران گوارشی شهرستان بود که در پی مطالعات و بررسی های متعدد کارشناسان تغذیه بر روی این بیماران، مورد تایید قرار گرفته بود. همچنین با بررسی کارشناسان تغذیه، اثرات مسلم و غیرقابل انکار درمانی آرد سبوس دار بر این بیماری ها مورد تایید و پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد، تعدادی از نانوایی های شهرستان از آرد سبوس دار ، جهت رفع این مشکل استفاده نمایند.
همچنین مقرر گردید شهرداری پیگیری های لازم در خصوص پسماندهای شهری و بخشداری پسماندهای روستایی را انجام و محلی برای پسماندهای ساختمانی مشخص نمایند.
نظر شما :