دستور کارهای پیگیری آلودگی گوشت های دامی و طیور، کنترل فروش دارو در فضای مجازی، کنترل مصرف سموم در محصولات کشاورزی به کمیته صیانت استان ارجاع می‌گردد.

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۷ کد : ۲۱۴۶۰ اخبار اصلی

در جلسه ای که در روز یکشنبه تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۰۹ با حضور معاون حقوق عامه و پیشگیری از جرم دادگستری استان، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت، رئیس دفتر حقوقی و مدیر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار گردید، به بحث و تبادل نظر در ارتباط با برگزاری کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی پرداخته شد و مقرر گردید دستور کارهای پیگیری آلودگی گوشت های دامی و طیور، کنترل فروش دارو در فضای مجازی و کنترل مصرف سموم در محصولات کشاورزی در کمیته صیانت استان طرح، بررسی و تصمیمات نهایی اخذ خواهد شد.

کلید واژه ها: کمیته صیانت