مجامع سلامت استان مرکزی و شهرستان های تابعه تا پایان سال جاری برگزار می‌گردد‌.

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۱۷۹۶ اخبار اصلی
مجامع سلامت استان مرکزی و شهرستان های تابعه تا پایان سال جاری برگزار می‌گردد‌.

در روز یکشنبه تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ جلسه ی هماهنگی جهت برگزاری چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی و شهرستان های تابعه با حضور معاون غذا و دارو، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، مسئول مولفه های اجتماعی موثر برسلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس شورای مشارکت مردم در سلامت استان، روسا شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه، کارشناس دفتراموراجتماعی و فرهنگی استانداری و دیگر اعضا در سالن جلسات معاونت غذا ودارو برگزار گردید.
در این جلسه ضمن بحث و بررسی نحوه برگزاری مجامع سلامت، به تشریح وضعیت زیرساخت ها و فراهم آوردن تمهیدات لازم در اجرای هرچه بهتر مجامع پرداخته شد و مقرر گردید تمام مجامع سلامت استان و شهرستان ها تا پایان سال جاری برگزار گردد.

مجمع سلامت یک فرایند اجتماعی و مشارکتی در جهت توسعه سلامت همه جانبه است که هدف از برگزاری این مجامع درگیر کردن تمام دستگاه های اجرایی، عامه مردم و...در مقوله سلامت می باشد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی غذاودارو مجامع سلامت