بازدید مسئول خیرین و سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک از ساختمان خیرساز دیالیز بیمارستان والفجر تفرش

۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۱ کد : ۲۲۱۱۴ اخبار اصلی

بازدید مسئول خیرین و سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت و کارشناس مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی اراک از ساختمان خیرساز دیالیز بیمارستان والفجر تفرش در روز شنبه تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۰۶ و باحضور کارشناس اجتماعى فرمانداری و مدیر بیمارستان انجام شد.

لازم بذکر است این ساختمان بعد از مدتی توقف، با پیگیری های رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، توسط خیر ارجمند جناب آقای پرنیان پور، تکمیل و با تمامی تجهیزات تحویل بیمارستان خواهد شد.

جهت ساخت این ساختمان تا به امروز بیش از ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده و در حال حاضر پروژه در مراحل پایانی قرار داشته و تا ۱ الی ۲ ماه آینده افتتاح می گردد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک ساختمان دیالیز بیمارستان والفجر تفرش خیرین سلامت