بازدید مسئول خیرین و سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک از موسسه سلامت یار مرهم

۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۶ کد : ۲۲۱۱۶ اخبار اصلی

در ادامه بازدیدهای صورت گرفته توسط مسئول خیرین و سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت و کارشناس مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در روز شنبه تاریخ۱۴۰۰/۰۹/۰۶ بازدید از موسسه سلامت یار مرهم شهرستان با حضور کارشناس اجتماعى فرماندارى و رئیس و اعضاء هیات مدیره موسسه در راستای ارزیابی و رتبه بندی تشکل های مردم نهاد حوزه سلامت انجام شد.

این موسسه در زمینه های مختلف سلامت اعم از گردشگری سلامت، آموزش و ارتقاء سلامت ، فضای مجازی و سلامت، کمک های نقدی و غیر نقدی، تجهیزات بیمارستانی، تهیه بسته های معیشتی به نیازمندان، حمایت از بیماران کرونایی و اقلام دارویی و... فعالیت میکند.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک موسسه سلامت یار مرهم شهرستان تفرش