چهارمین مجمع سلامت شهرستان شازند برگزار گردید.

۰۶ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۳ کد : ۲۲۸۴۶ اخبار اصلی
چهارمین مجمع سلامت شهرستان شازند برگزار گردید.

چهارمین مجمع سلامت شهرستان شازند با موضوع "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز (نه به خرید کالاهای سلامت محور از مسیرهای غیرمجاز_نه به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک در انسان و دام)" روز یکشنبه تاریخ۱۴۰۰/۱۰/۰۵ با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان مرکزی، مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، فرماندار شهرستان، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، رئیس شورای مشارکت مردم در سلامت استان، مدیرنظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه، مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس دفتر سلامت آموزش و پرورش استان،رئیس خانه مشارکت شهرستان، اعضای کانون سلامت مهاجران، توره، کلاوه، آستانه، هندودر و ازنا، روسای ادارات، خیرین و فعالین حوزه سلامت شهرستان در سالن اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان برگزار گردید.

در پایان مجمع سلامت، بیانیه پایانی در قالب تفاهم نامه ای برای ادارات، قرائت و توسط فرماندار و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان امضاء گردید.

کلید واژه ها: اموراجتماعی مجمع سلامت شهرستان شازند چهارمین مجمع سلامت شهرستان