چهارمین مجمع سلامت شهرستان دلیجان برگزار گردید.

۱۸ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۲۲ کد : ۲۳۱۱۸ اخبار اصلی
چهارمین مجمع سلامت شهرستان دلیجان برگزار گردید.

چهارمین مجمع سلامت شهرستان آشتیان روز سه شنبه تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۴ با موضوع «خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز » با حضور مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان، سرپرست فرمانداری شهرستان و معاون ایشان، معاون بهداشتی دانشگاه، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان، مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان، روسای کانون های سلامت نشاط، تلاش و فاطمی، مسئولین ادارات شهرستانی و فعالان حوزه سلامت در سالن معصومیه شهرستان برگزار و در پایان بیانیه پایانی قرائت گردید.

در این جلسه مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بر لزوم اجرای برنامه های قید شده در بیانیه توسط ادارات شهرستانی تاکید نموده و از ارزیابی های سه ماهه دستگاه های شریک در برنامه توسط استانداری خبر دادند.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت شهرستان دلیجان مجامع سلامت