برنامه عملیاتی مجمع سلامت استان تدوین می شود.

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۱ کد : ۲۳۲۳۸ اخبار اصلی
برنامه عملیاتی مجمع سلامت استان تدوین می شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در چهارمین مجمع سلامت شهرستان خنداب عنوان کرد: چهارمین مجامع سلامت استان و شهرستان های تابعه در سال جاری در راستای اجتماعی شدن سلامت و ارتقای سواد سلامت مردم و با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود، همکاری دستگاه های اجرایی و مردمی برگزار می شود.

وی اظهار کرد: برنامه عملیاتی مجمع سلامت استان توسط استانداری، دانشگاه علوم پزشکی استان و دبیرخانه های سلامت دستگاه های اجرایی استان به صورت یک سال و با همکاری تمامی دستگاه ها، مردم، سمن ها و... اجرا خواهد شد.

وی افزود: عملکرد شهرستان ها در اجرای برنامه های عملیاتی مجمع به صورت هرسه ماه یک بار بررسی و در پایان سال آتی از شهرستان ها و دستگاه ها تقدیر خواهد شد.

اتابکی در پایان اشاره کرد: برنامه عملیاتی مجمع سلامت استان در روز برگزاری مجمع سلامت تاریخ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ و با حضور استاندار و مسئولین کشوری رونمایی خواهد شد و اجرا این برنامه به مدت یک سال می باشد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی مجمع سلامت شهرستان ها