بیانیه پایانی مجمع سلامت استان در دست تدوین می‌ باشد.

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۷ کد : ۲۳۲۴۳ اخبار اصلی
بیانیه پایانی مجمع سلامت استان در دست تدوین می‌ باشد.

جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی در روز سه شنبه در آیین مجمع سلامت شهرستان محلات در  فرهنگسرای اندیشه اظهار داشت: مجموعه مجمع های شهرستانی تشکیل دهنده مجمع سلامت استانی است که در سوم بهمن ماه ۱۴۰۰ تشکیل خواهد شد.

وی ادامه داد: هدف از تشکیل مجمع سلامت درگیر کردن تمام دستگاه‌های اجرایی، سازمان های مردم نهاد، ارگان های دولتی و غیر دولتی در مقوله سلامت می باشد.

وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی به تنهایی قادر به تامین سلامت جامعه نیست و نیاز به همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دولتی، غیردولتی، مردم و ....دارد.

دکتر ظهیری در پایان افزود: از این رو این دانشگاه به منظور تامین اهداف موضوع انتخاب شده سال جاری در حال تدوین بیانیه پایانی مجمع سلامت استان بوده که این بیانیه به تبیین شرح وظایف دستگاه‌های اجرایی استان در طول سال ۱۴۰۱ در راستای تحقق هدف موضوع مجمع سلامت استان می باشد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک بیانیه پایانی چهارمین مجمع سلامت استان