چهارمین مجمع سلامت شهرستان فراهان برگزار گردید.

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۹ کد : ۲۳۲۴۴ اخبار اصلی
چهارمین مجمع سلامت شهرستان فراهان برگزار گردید.

چهارمین مجمع سلامت شهرستان فراهان روز یکشنبه تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ با موضوع  "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز" باحضور امام جمعه و فرماندار شهرستان، معاون بهداشتی، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، مدیر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو، مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان، دبیران کانون های سلامت محور سرای نشاط و امیر کبیر، مسئولین ادارات شهرستانی و فعالان حوزه سلامت در سالن دانشگاه آزاد شهرستان برگزار گردید.

در ابتدا جلسه دکتر حجتی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن خیر مقدم به مدعوین از اقدامات انجام شده در سومین مجمع سلامت شهرستان توسط فرماندار و سایر اعضاء و بیان اهداف چهارمین مجمع سلامت شهرستان پرداختند.

در پایان بیانیه پایانی امضاء شده توسط فرماندار و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشمول ۲۰ بند در خصوص شرح وظایف ادارات شهرستان به منظور تحقق اهداف موضوع منتخب سال جاری،  قرائت گردید.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت شهرستان بیانیه پایانی چهارمین مجمع سلامت شهرستان