چهارمین مجمع سلامت شهرستان محلات برگزار گردید.

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۷ کد : ۲۳۲۷۵ اخبار اصلی
چهارمین مجمع سلامت شهرستان محلات برگزار گردید.

چهارمین مجمع سلامت شهرستان محلات روز سه شنبه تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ با موضوع "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز" با حضور فرماندار شهرستان، معاون بهداشتی، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، کارشناس دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مدیر اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و کارشناس امور آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان، مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه، روسای دفاتر سلامت دستگاه های اجرایی شهرستان، رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان، دبیران کانون های سلامت محله مهر، تبسم، نیم ور، فرهنگ و نرگس، مسئولین ادارات شهرستان و فعالان حوزه سلامت در فرهنگسرای اندیشه شهرستان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اشاره به اهمیت موضوع مجامع سلامت؛ اظهار نمودند ادارات شهرستانی در راستای تحقق اهداف  بیانیه پایانی که شامل ۱۰ بند و ۲۲ زیر مجموعه می باشد، اقدام نمایند.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت شهرستان بیانیه پایانی چهارمین مجمع سلامت شهرستان