بیانیه پایانی مجمع سلامت شهرستان تفرش صادر شد.

۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۴ کد : ۲۳۳۸۲ اخبار اصلی
بیانیه پایانی مجمع سلامت شهرستان تفرش صادر شد.

دکتر زیلابی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش اعلام کرد، بیانیه پایانی چهارمین مجمع سلامت شهرستان تفرش حاوی ۸ بند در خصوص اجرایی شدن موضوع این دوره از مجامع سلامت "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز (نه به خرید کالاهای سلامت محور از مسیرهای غیرمجاز_نه به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک در انسان و دام)" با مشارکت ادارات شهرستانی تدوین و با امضاء فرماندار و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان صادر و مقرر گردید شرکای بیانیه پایانی مجمع سلامت شهرستان درطول سال 1401طبق برنامه به وظایف خود عمل نمایند .

دکتر زیلابی افزود در پایان سال آتی ارزشیابی برنامه ها توسط دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و حوزه اجتماعی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک صورت می گیرد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک بیانیه پایانی چهارمین مجمع سلامت شهرستان شهرستان تفرش