برنامه نمایه و عمل مجمع سلامت استان مرکزی در روز برگزاری چهارمین دور مجمع سلامت استان رونمایی می گردد.

۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۳۳۸۶ اخبار اصلی

دکتر ظهیری جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی در هفدهمین کارگروه امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان روز دوشنبه تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۷ اظهار داشت: در روز برگزاری چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی در سوم بهمن ماه، برنامه نمایه و عمل مجمع سلامت استان رونمایی و توسط استانداری به دستگاه های اجرایی ابلاغ می گردد.

برنامه نمایه و عمل مجمع سلامت استان بر اساس مصوبه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان توسط این دانشگاه و با مشارکت روسای دفاتر سلامت بیست دستگاه اجرایی تدوین و دارای دو بخش عمومی و اختصاصی می باشد.

ناظر این برنامه استانداری، کارفرما دانشگاه علوم پزشکی اراک و مجری بیست دستگاه دارای دبیرخانه سلامت می باشد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی برنام نمایه و عمل چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی