برنامه نمایه و عمل چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی تدوین گردید.

۰۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۴ کد : ۲۳۴۲۹ اخبار اصلی
برنامه نمایه و عمل چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی تدوین گردید.

دکتر جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در راستای تحقق اهداف موضوع چهارمین مجامع سلامت استان "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز (نه به خرید کالاهای سلامت محور از مسیرهای غیرمجاز_نه به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک در انسان و دام)" و طبق مصوبه کارگروه امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان؛ برنامه نمایه و عمل چهارمین مجمع سلامت استان توسط دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک و با مشارکت روسای دفاتر سلامت بیست دستگاه اجرایی تدوین گردید.

وی افزود: بعد از برگزاری جلسات سه جانبه با دستگاه های شریک در برنامه و درقالب ۲۰ جلسه کاری این برنامه که شامل دو بخش عمومی و اختصاصی می باشد،تدوین گردید.

دکتر جمالیان در پایان اشاره کرد: این برنامه دارای ۴۴ هدف،۴۴ شاخص و ۲۳۱ فعالیت می باشد که مقرر است در طی سال ۱۴۰۱ این برنامه ها توسط دستگاه ها اجرا و در پایان سال آتی توسط تیم نظارتی استانداری مرکزی مورد ارزیابی قرار گیرد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت استان مرکزی بیانیه پایانی مجمع سلامت استان