چهارمین مجمع سلامت شهرستان ساوه برگزار گردید.

۰۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۲ کد : ۲۳۵۶۲ اخبار اصلی
چهارمین مجمع سلامت شهرستان ساوه برگزار گردید.

چهارمین مجمع سلامت شهرستان ساوه با موضوع "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز" روز شنبه تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ با حضور سرپرست فرمانداری و امام جمعه شهرستان، رئیس و معاونین دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان، مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت و کارشناسان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان، روسای ادارات شهرستان و فعالان حوزه سلامت در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار گردید.

الیاسی سرپرست فرمانداری شهرستان عنوان کرد:
سلامت از مهم ترین فاکتورهای توسعه در جهان بوده و نیازمند مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی به منظور اجرایی کردن سهم ۷۵ درصدی خود در نیل به اهداف سلامت در جامعه می باشند.

در پایان مراسم، بیانیه پایانی مجمع سلامت شهرستان قرائت و فرماندار شهرستان ساوه، ادارات شریک در بیانیه را موظف به اجرای برنامه ها تاپایان سال 1401 نمود.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت شهرستان بیانیه پایانی چهارمین مجمع سلامت شهرستان