چهارمین مجمع سلامت شهرستان زرندیه برگزار گردید.

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۷ کد : ۲۳۶۳۴ اخبار اصلی
چهارمین مجمع سلامت شهرستان زرندیه برگزار گردید.

چهارمین مجمع سلامت شهرستان زندیه با موضوع "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز" روز سه شنبه تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۵ با حضور فرماندار شهرستان،مسئولین شهرستانی،مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشکده علوم پزشکی ساوه،کارشناس امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار گردید.

فرماندار شهرستان زرندیه گفت: خود درمانی و مصرف خودسرانه دارو تهدیدی برای نظام سلامت است و در مقابل خودمراقبتی موجب حفظ و ارتقای سلامت جامعه می‌شود‌.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: سلامت یک مقوله منحصر به وزارت بهداشت نیست. همه مردم، ادارات و دستگاه ها باید در حوزه سلامت مشارکت داشته باشند.
مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک اشاره نمود: مغفول ماندن پیوست سلامت در صنایع و شرکت‌ ها از نظر جنبه های زیستی و بهداشتی باید مورد توجه قرار گیرد.
امینی اضافه کرد: لازمه تحقق اهداف سلامت تقویت نیروهای مردمی با استفاده از ظرفیت خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان می باشد. ایشان بر ایجاد این ساختار در شهرستان زرندیه تاکید نمودند.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت شهرستان شهرستان زرندیه