دیدار سرکارخانم قدس بنیانگذار موسسه خیریه محک با مدیر و مسئولین بیمارستان آیت الله خوانساری

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۲ کد : ۲۳۶۳۹ اخبار اصلی

سرکارخانم قدس بنیانگذار موسسه خیریه محک و همراهان ایشان، جناب آقاى دکتر مهرآبادى خیر اراکى، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعى، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان، مسئول خیرین و موسسات خیریه دانشگاه و کارشناسان اجتماعى دانشگاه علوم پزشکی اراک با مدیر بیمارستان و مدیرعامل مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری دیدار نمودند.

در این جلسه ابتدا جناب آقای رحیمی مدیر بیمارستان آیت الله خوانساری به معرفی بیمارستان، فعالیت های در حال اجرا و بیان مشکلات و دغدغه های این مرکز پرداختند. سپس جناب آقاى همتی مدیر عامل مجمع خیرین سلامت بیمارستان ضمن بیان گزارشى از اقدامات و فعالیت هاى موسسه، چالش ها و مشکلات این انجمن را بیان نمودند و از نظرات و رهنمودهای سرکارخانم قدس و دیگر مدعوین بهره مند شدند.

در پایان از بخش های رادیو تراپی و فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری نیز بازدید به عمل آمد.

کلید واژه ها: امور اجتماعی اراک بیمارستان آیت الله خوانساری موسسه خیریه محک