بیانیه پایانی مجمع سلامت شهرستان ساوه صادر شد.

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۹ کد : ۲۳۷۰۵ اخبار اصلی
بیانیه پایانی مجمع سلامت شهرستان ساوه صادر شد.

دکتر کریمی سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه اعلام کرد، بیانیه پایانی چهارمین مجمع سلامت شهرستان ساوه حاوی ۱۸ بند در خصوص اجرایی شدن موضوع این دوره از مجامع سلامت "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز (نه به خرید کالاهای سلامت محور از مسیرهای غیرمجاز_نه به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک در انسان و دام)" با مشارکت ادارات شهرستانی تدوین و با امضاء فرماندار و رئیس دانشکده علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان صادر و مقرر گردید شرکای بیانیه پایانی مجمع سلامت شهرستان درطول سال 1401طبق برنامه به وظایف خود عمل نمایند .

دکتر کریمی افزود در پایان سال آتی ارزشیابی برنامه ها توسط دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و حوزه اجتماعی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک صورت می گیرد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک بیانیه پایانی چهارمین مجمع سلامت شهرستان شهرستان ساوه