برگزاری اولین کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی استان
اولین کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی استان روز چهارشنبه تاریخ 1401/02/28 در محل دانشگاه علوم پزشکی اراک و با حضور مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ، معاون درمان ، معاون غذا و دارو ، معاون تحقیقات ، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی ، رئیس خانه مشارکت استان ، مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه و با حضور سایر اعضا برگزار گردید .
در این جلسه دستور کارهای جلسه بعد به شرح ذیل مقرر گردیدند :
1 - بررسی راهکارهای پیشگیری از شیوع بیماری سالک در شهرستان و استان
2 - بررسی راهکارهای اصلاح و بهسازی فاضلاب روستای خاوه و مزوش شهرستان
نظر شما :