شاخص های نیم رخ سلامت استان در سال های ۱۳۹۹و۱۴۰۰ به روز آوری شد.

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۳ کد : ۳۲۸۳۵ اخبار اصلی
شاخص های نیم رخ سلامت استان در سال های ۱۳۹۹و۱۴۰۰ به روز آوری شد.

چهارشنبه دهم اسفند ماه سال جاری، جلسه کمیته دیده بانی سلامت استان جهت تبیین شاخص های نیم رخ سلامت استان برگزارشد.

دکتر بختیاری، جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی و رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان اعلام کرد: به روزآوری 158 شاخص نیم رخ سلامت استان مرکزی در سال های 1399و1400 با همت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان و همکاری دانشکده های علوم پزشکی ساوه و خمین، معاونت های درمان و بهداشت و 25 دستگاه اجرایی به منظور دستیابی به اطلاعات موثق و دقیق در عرصه حوزه سلامت جهت برنامه ریزی در این حوزه تدوین گردید.

این شاخص ها در اختیار دکتر جواهری استادیار دانشگاه علوم پزشکی اراک جهت پایان نامه خانم دکتر قاسمی دانشجوی ایشان قرار گرفت که پایان نامه موصوف مورد دفاع قرار گرفته است. مقرر شد این پایان نامه و شاخص ها در اختیار معاونت های بهداشت، درمان و دانشکده های علوم پزشکی ساوه و خمین نیز قرار گیرد.

در این جلسه برنامه ریزی های لازم جهت طرح، بررسی و تحلیل این شاخص ها در جلسات اندیشگاه سلامت وکارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان وخانواده استان انجام شد.

کلید واژه ها: کمیته دیده بانی سلامت نیم رخ سلامت شاخص