نشست مشترک اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه باشبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش

۳۰ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۶ کد : ۳۶۰۶۲ اخبار اصلی
نشست مشترک  اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه باشبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش

به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص توسعه فعالیت های خیرین و سازمان های مردم نهاد شهرستان تفرش  ، نشست تخصصی دکتر فتح آبادی مشاور رئیس دانشگاه و کارشناسان اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت با رئیس شبکه بهداشت و درمان ، مدیر بیمارستان و سایر کارشناسان در تاریخ ۱۴۰۲.۴.۱۳ در محل شبکه برگزار گردید.

در ابتدا دکتر زیلابی رئیس شبکه در خصوص مسایل و مشکلات و فعالیت های خیرین و سمن های حوزه سلامت توضیحات لازم ارائه و سپس دکتر فتح آبادی در خصوص فعالیت های خیرین و نقش سمن ها در توسعه امور سلامت توضیحاتی را ارائه نمودند.

کلید واژه ها: شبکه بهداشت و درمان تفرش اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین خیرین