تعیین تکلیف موسسات خیریه بیمارستانی در استان مرکزی

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۹ کد : ۳۸۰۶۳ اخبار اصلی
تعیین تکلیف موسسات خیریه بیمارستانی در استان مرکزی

رییس دانشگاه علوم پزشک اراک گفت: تاسیس موسـسات خیریه در ۱۲ بیمارسـتان وابسته به دانشگاه علوم پزشـکی اراک، تعیین تکلیف شده است.
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی افزود: موسسات خیریه بیمارستانی با هدف ساماندهی مشارکت های مردمی برای حمایت از بیماران، ساخت، تجهیز، بازسازی و توسعه بیمارستان ها ایجاد شده اند.
وی تصریح کرد: تاسیس این موسـسات خیریه در ۱۲ بیمارسـتان وابسته به دانشگاه علوم پزشـکی اراک تعیین تکلیف شده به طوری که در ۹ بیمارستان فعالیت خود را آغاز و در ۳ بیـمارستان امـیرالمومنین(ع)، آیـت الله خوانسـاری و امام صادق(ع) دلیجان نیز مراحل ثبت را سپری می نمایند.
وی ادامه داد: در مجموع بیش از ۱۰۰ نفر خیر به عنوان اعضای هیئت مدیره در این موسسات فعالیت دارند که به عنوان شرکاء دانشگاه، نقش موثری در ارتقای شاخص های نظام سلامت استان ایفا می نمایند.

کلید واژه ها: موسسات خیریه بیمارستانی اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین