دیدار مشاور رئیس دانشگاه با مدیر عامل مجمع خیرین بیمارستان آیت ا.. خوانساری

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۹ کد : ۳۸۴۲۸ اخبار اصلی
دیدار مشاور رئیس دانشگاه با مدیر عامل مجمع خیرین بیمارستان آیت ا.. خوانساری

دکتر فتح آبادی مشاور رئیس دانشگاه به اتفاق کارشناسان اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت با آقای همتی مدیرعامل مجمع یاد شده دیدار و پیرامون فعالیت ها و برنامه ها تبادل نظر نمودند.

مشاور رئیس دانشگاه نقش مجمع خیرین این بیمارستان را در توسعه زیرساخت ها و تامین تجهیزات و کمک به بیماران سرطانی را چشم گیر دانست و اظهارنمود : فاز دوم و سوم بیمارستان آیت الله خوانساری با ظرفیت ۲۱۰ تخت و با هزینه ای بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان توسط مجمع خیرین بیمارستان احداث شده است و مشارکت این مجمع در تامین تجهیزات نیز بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان بوده است و همچنین سالانه به طور متوسط یک هزار بیمار توسط این مجمع مددکاری می شود که کمک موثری در تامین هزینه های درمانی بیماران دارد .

در این دیدار با اهدای گل و لوح سپاس از خدمات ارزنده همتی مدیر عامل مجمع خیرین این بیمارستان تقدیر گردید.

کلید واژه ها: مجمع خیرین بیمارستان آیت الله خوانساری خیرین حوزه سلامت اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین