برگزاری پنجمین مجمع سلامت شهرستان آشتیان

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۳ کد : ۳۹۳۰۶ اخبار اصلی
برگزاری پنجمین مجمع سلامت شهرستان آشتیان

پنجمین مجمع سلامت شهرستان آشتیان  با موضوع جوانی جمعیت ،تعالی سلامت همگام با پزشک خانواده در روز چهارشنبه تاریخ 1402/08/24 با حضور نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی ،فرماندار شهرستان ، ریاست مرکز علمی جامعه المصطفی (ص) شهرستان ، روسای ادارات شهرستان .عبدالصمد صمدی رییس مرکز اجتماعی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک، مردم و با خوش آمد گویی مدیرشبکه و فرماندار,معاونت و بخشدار شهرستان آغاز گردید و در ادامه دکتر گلرخی پژوهشگر حوزه جمعیت وزارت بهداشت و دکتر جدیدی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص موضوع همایش سخنرانی نمودند.

در حاشیه ی این برنامه رونمایی از ورکشاپ دکتر سعید کاظمی آشتیانی توسط دانش آموزان مدرسه محمد رسول الله با حضور مسئولین انجام شد و همچنین فشارخون و قند خون افراد حاضر در مراسم توسط گروه بیماری ها و مراقبین سلامت اندازه گیری شد.

در پایان مراسم خلاصه ای از بیانیه مجمع و هدف این برنامه توسط مجری برنامه قرائت و جوایز به خانواده های پر جمعیت جوان شهرستان و تمامی دست اندرکاران و حامیان مالی برنامه(شهردار ،سپاه ناحیه آشتیان. مدیر عامل شرکت آرد کامل گل آذین و...) اهدا و از آنان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

کلید واژه ها: مجمع سلامت پنجمین مجمع سلامت شبکه بهداشت و درمان آشتیان جوانی جمعیت