برگزاری دومین جلسه کمیته مسئولیت پذیری اجتماعی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۳ کد : ۴۳۲۳۶ اخبار اصلی
برگزاری دومین جلسه کمیته مسئولیت پذیری اجتماعی

د این جلسه روز سه شنبه مورخ 11 اردیبهشت ماه 1403 در سالن کنفرانس کاظمی آشتیانی دانشگاه علوم پزشکی با حضور مشاور رئیس دانشگاه و نمایندگان شرکت ها و بنگاه های اقتصادی استان و باهدف تبیین مسئولیت پذیری اجتماعی برگزار شد. در این نشست دکتر فتح آبادی گفت :در سال ۱۴۰۲ بنگاههای اقتصادی بیش از ۵ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی اراک کمک نمودند. ایشان گفت استان مرکزی دارای بنگاه‌های اقتصادی زیادی است و لازم است مسئولیت پذیری اقتصادی بیشتر مورد توجه مدیران شرکت ها قرار گیرد و نقش آنها در توسعه استان افزایش یاید. او افزود دانشگاه علوم پزشکی اراک بعنوان دبیر کارگروه ملی انتخاب شده و راهبری موضوع مسئولیت پذیری در تمامی دانشگاههای علوم پزشکی کشور را بر عهده دارد و این آمادگی وجود دارد تا به بنگاه های اقتصادی استان مشاور ارایه و آنها را در پیاده کردن استراتژی مسئولیت پذیری اجتماعی یاری رسانیم. مشاور مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند در خصوص اجرای استراتژی مسئولیت پذیری اجتماعی در آن شرکت گزارش ارایه نمود و در ادامه نمایندگان دستگاههای اجرایی و بنگاههای اقتصادی نظرات خود را برای نهادینه شدن فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی بیان نمود .

کلید واژه ها: کمیته مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت ها و بنگاههای اقتصادی مسئولیت پذیری اجتماعی