بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مجتمع درمانی در حال احداث کرهرود

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۲ کد : ۴۳۵۶۵ اخبار اصلی
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مجتمع درمانی در حال احداث کرهرود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق تیم همراه از مجتمع درمانی تخصصی کرهرود اراک بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه قرار گرفت. به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در جریان بازدید از این پروژه خیّرساز، ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های خیرین در همراهی و همیاری با نظام سلامت استان، ابراز امیدواری کرد که با کمک مجموعه دانشگاه، بتوانیم هرچه سریعتر شاهد تکمیل و بهره برداری از این درمانگاه باشیم. براساس این گزارش، مجتمع درمانی مذکور، با متراژ ۱۳۰۰ متر مربع زیربنا، در بخش های مختلف اعم از آزمایشگاه، مرکز جامع سلامت، پایگاه اورژانس، داروخانه، تزریقات، درمانگاه های مختلف تخصصی قلب، ارتوپدی و … توسط خیرین نیک اندیش سلامت در دست احداث است. لازم به ذکر است؛ این پروژه با مبلغی بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۸ توسط خیرین سلامت در منطقه کرهرود در دست ساخت است و امید می رود در آینده ای نزدیک به مدار خدمت رسانی به همشهریان قرار گیرد.

کلید واژه ها: پروژه خیر ساز درمانگاه کرهرود