برگزاری جلسه قرارگاه جهاد تبیین دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۵ کد : ۴۳۷۹۹ اخبار اصلی
برگزاری جلسه قرارگاه جهاد تبیین دانشگاه علوم پزشکی اراک

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بر تبیین دستاوردهای نظام و دولت برای تقویت امید آفرینی در جامعه تاکید کرد. به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در نشست تخصصی قرارگاه جهاد تبیین دانشگاه ضمن تسلیت شهادت رئیس جمهور و هیئت همراه ایشان، گفت: باید زمینه های تبیین پیشرفت ها و خدمات حوزه نظام سلامت با رویکرد امیدآفرینی و هنرمندانه در سطح دانشگاه و سطح عمومی، فراهم شود. وی با اشاره به رسالت های تعریف شده مجموعه سلامت، از حضور و همراهی کادر نظام سلامت در پیشبرد اهداف دانشگاه تجلیل کرد و افزود: مجموعه سلامت و شبکه گسترده کادر درمان، اساتید، کارکنان و دانشجویان، حجم عظیمی از خدمات را در حوزه های مختلف آموزش، بهداشت، درمان، دارو و غذا و ... به مردم استان ارائه می دهند که لازم است با نگاه سرافرازانه در کنار نگاه منتقدانه این خدمات به صورت درست و آگاهانه برای مردم تبیین شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: در جهاد تبیین فقط نباید نقاط مثبت را مطرح کرد، بلکه باید در کنار مطرح کردن و اطلاع رسانی نقاط قوت و مثبت مجموعه، نقاط ضعف را شناسایی و آسیب شناسی کرد و در جهت رفع آن ها گام برداشت. در ادامه این نشست هر یک از اعضا قرارگاه به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و در خصوص مصوبات و وظایف عمومی و تخصصی موجود در این حوزه بحث و تبادل نظر کردند.

کلید واژه ها: قرارگاه جهاد تبیین جهاد تبیین