برگزاری اولین جلسه اندیشگاه سلامت استان مرکزی در سال جاری

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۸ کد : ۴۴۱۳۹ اخبار اصلی
برگزاری اولین جلسه اندیشگاه سلامت استان مرکزی در سال جاری

اولین جلسه اندیشگاه سلامت استان روز چهارشنبه مورخ بیست و سوم خرداد ماه سال جاری در محل ستاد دانشگاه علوم‌ پزشکی اراک با حضور نمایندگانی از دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، اداره کل جهاد کشاورزی، دامپزشکی استان، معاونت غذا و داروی دانشگاه، معاونت بهداشتی،دانشکده بهداشت، رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان، رئیس پیامگزاران سلامت استان و به ریاست رییس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد. این جلسه به منظور تعیین موضوع ششمین دور مجمع سلامت استان و همچنین برنامه ریزی برای تفسیر شاخص های نیم رخ سلامت استان در سال های ۱۳۹۹-۱۴۰۰-۱۴۰۱-۱۴۰۲ برگزار شد. در پایان مقرر شد موضوع تعیین شده در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان طرح و مصوبه اخذ شود. همچنیین شاخص های چهارساله در اختیار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و همچنین دانشکده بهداشت برای تفسیر و تعیین نقاط ضعف و قدرت قرار گیرد.

کلید واژه ها: اندیشگاه سلامت شاخص های نیم رخ سلامت