دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با خیر نیک اندیش سلامت حبیب ا... حاج محمد حسینی"

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۵ کد : ۴۶۷۳۷ اخبار اصلی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با خیر حوزه سلامت "حبیب ا... حاج محمد حسینی" دیدار و گفتگو کرد. به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری، خیرین را بازوان توانمند حوزه بهداشت و درمان استان دانست و گفت: "حبیب ا... حاج محمد حسینی"، خیر نیک اندیش در اقدامی شایسته و خداپسندانه در راه اندازی مرکز تخصصی ۴۴ تختخوابی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س) مشارکت داشته اند و امیدواریم همراهی و همکاری این عزیزان در پیشبرد امور حوزه سلامت ادامه دار باشد. گفتنی است، مرکز تخصصی ۴۴ تختخوابی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س) یکی از بزرگترین مراکز دیالیز غرب کشور، در ۳ طبقه و با متراژ ۵۰۰۰ مترمربع به همت خیر نیک اندیش سلامت «حاج حبیب ا... حاج محمد حسینی» و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اراک به بهره برداری رسیده است.