برگزاری ششمین مجمع سلامت شهرستان ساوه با شعار « صیانت از سلامت مردان و جوانی جمعیت با کاهش عوارض حوادث ترافیکی»

ششمین مجمع سلامت شهرستان ساوه با حضور مسئولین استانی و شهرستانی روز سه شنبه 17 اردیبهشت برگزارشد.در این مراسم دکتر حسینی فرماندار شهرستان ساوه ضمن خیر مقدم به حضار و مقامات حاضر ، به موضوع آسیبهای تصادفات و اتفاقات جادهای اشاره کرد. وی در ادامه گفت: نرخ حوادث جاده ای در شهرستان ساوه بالا است. در این خصوص کارگروههایی تشکیل شده که از آسیب ها و تصادفات بیشتر جلوگیری شود.
دکتر معصومی اصل رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و دبیر مجمع سلامت ساوه ضمن خیر مقدم به مقامات و حاضرین جلسه از اهمیت کارگروه های سلامت گفته و بر شعار مجمع تاکید کرد. وی در ادامه گفت: کارگروه هایی در خصوص حوادث جاده ای تشکیل شده که هر سه ماه موظف به ارزیابی و پیگیری اقدامات صورت گرفته می باشند.
دکتر نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بیان نمودند که موضوع گفتگوی ششمین مجمع سلامت ساوه با عنوان صیانت از سلامت مردان و جوانی جمعیت و کاهش حوادث ترافیکی از اهمیت زیادی برخوردار است. همه مردم و دستگاهها باید خود را برای حفظ سلامت جامعه مقید بدانند. تمام نهاد های مربوطه باید در بخش سلامت با مجریان مجامع همکاری و همراهی لازم را داشته باشند. از اهداف اصلی مجامع سلامت افزایش آگاهی ، پاسخ گویی و اجتماعی کردن عناوین این مجامع است.
دکتر حمید اخوان مشاور دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت و رئیس مجامع سلامت کشور عنوان کردند حس مسئولیت پذیری در استان مرکزی بسیار قابل تقدیر است. حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در این مجمع و دیگر مسئولین استانی در مجامع سلامت شهرستان نشان از دغدغهمندی، تعهد و پای کار بودن این عزیزان است. دکتر اخوان در ادامه از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و دیگر مقامات مجری و حاضر در جلسه برای برگزاری پرشور و پر تعداد مجمع سلامت این شهرستان تقدیر کرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به افزایش نگرانکننده تصادفات جادهای در محورهای مواصلاتی ساوه، خواستار توجه جدی به فرهنگسازی و آموزش بهعنوان مکمل اقدامات زیرساختی شد. حجتالاسلام محمد سبزی، در ششمین مجمع سلامت شهرستان ساوه، تصریح کرد: تنها با توسعه فیزیکی جادهها نمیتوان به کاهش مؤثر سوانح امید داشت و اصلاح رفتار رانندگی از طریق آموزش، آگاهی بخشی و اجرای پویشهایی مانند «نه به تصادف» ضروری است. وی با تأکید بر موقعیت راهبردی این منطقه در شبکه حملونقل کشور، گفت: تردد سنگین خودروها در محورهای این شهرستان، خطرات زیادی برای سلامت عمومی به همراه دارد و کاهش آن نیازمند همکاری فراگیر نهادهای اجرایی و مشارکت مردم است. حجت الاسلام سبزی یکی از اصلیترین اقدامات برای بهبود وضعیت ایمنی را اصلاح سریع نقاط حادثهخیز عنوان کرد و از تخصیص بودجه ۱۱ هزار میلیارد تومانی برای تعریض و ایمنسازی اتوبان ساوه–سلفچگان خبر داد. وی این پروژه را بزرگترین طرح جادهای استان مرکزی دانست و آغاز عملیات اجرایی آن را گامی مهم در جهت حفظ جان مردم برشمرد. نماینده ساوه و زرندیه همچنین خواستار توسعه مراکز درمانی و امدادی در کنار بهسازی جادهها شد و گفت: تجهیز سریعتر مراکز درمانی و ارتقای خدمات امدادی، میتواند نقش تعیینکنندهای در نجات جان مصدومان داشته باشد. وی از مسئولان خواست روند اجرای پروژههای عمرانی را تسریع کنند و از مردم نیز خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، در پیشگیری از سوانح مشارکت فعال داشته باشند.
نظر شما :