عضویت امور اجتماعی دانشگاه در کارگروه تخصصی اداره کل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت

انتخاب امور اجتماعی دانشگاه به عنوان عضو کارگروه تخصصی یکسان سازی آیین نامه ها و دستورالعمل ها

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۳ کد : ۷۳۰۵ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک ، آقای ابوالفضل حاج کریم (مسئول خیرین و موسسات خیریه دانشگاه) به عنوان عضو کارگروه تخصصی یکسان سازی آیین نامه ها و دستورالعمل ها ، شاخص های عملکردی و... اداره کل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت متبوع انتخاب گردید.
شایان ذکر است برابر تصمیمات اداره کل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت متبوع در نظر است از ظرفیت ها و توان استانی دانشگاه ها در راستای استفاده از خرد جمعی و ایجاد هم افزاری به منظور یکسان سازی فرآیندها و تنظیم برنامه های عملیاتی در حوزه های مربوطه و در سطح دانشگاه ها/دانشکده های کشور استفاده گردد ، که در این راستا اولین جلسه تخصصی در تاریخ ۹۸/۱۰/۲۲ در محل ستاد وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.