قدردانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از کمک های خیرین نیکوسرست در بحران کووید ۱۹

۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۵ کد : ۹۸۲۹ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی امور اجتماعی دانشگاه جلسه شورای مشارکت مردم در سلامت استان در تاریخ 99/3/12 برگزار گردید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در نشست با روسای خانه های مشارکت استان مرکزی:

جا دارد تشکر ویژه کنم از همکاری همه ی شما به خصوص خیرینی که در این مدت در تمامی حوزه ها  به ما کمک کردند،چه در تهیه لوازم و وسایل حفاظت شخصی و چه در تهیه دستگاه ها و صحنه های بسیار زیبایی را در استان به یادگار گذاشتند.

بالاخص از جناب آقای ابدال واقعا در این مدت شبانه روز  در کنار ما بودند، هر زمانی که دانشگاه با مشکلی برمی خورد به خصوص در روز های ابتدایی برای خرید لوازم لوازم مجبور بودیم خیلی قوانین دولتی دست و پا گیر بود وقت و بی وقت ما کمک می خواستیم و همیشه حمایت می کردند.
از سرکار خانم دکتر ظهیری که واقعا در این مدت همیشه با جدیت موضوعات را پیگیری می کردند کمال تشکر را دارم.