اولین همایش ملی استفاده از آمار در نظام سلامت

۰۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۵ کد : ۱۶۰۲ اخبار اخبار اسلایدی
اولین همایش ملی استفاده از آمار در نظام سلامت از سوی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزرات متبوع برگزار گردید.
اولین همایش ملی استفاده از آمار در نظام سلامت

این همایش دو روزه  در مرکز همایشهای رازی تهران ، با محوریت آمار و تصمیم گیری (داده، اطلاعات و داشبوردها،خرد)، آمار و نظام جمع بندی داده ها (بهداشت، درمان، آموزش)، آمار و ساختارهای قانونی (دانشگاهی، وزارت بهداشت و ملی) و آمار و تبادل داده و اطلاعات (درون و برون بخشی، مسائل تکنیکال، فنی و اخلاقی) برگزار گردید.
 برنامه های اصلی همایش اعم از، ارائه سخنرانیهای علمی - کاربردی در راستای محورهای فوق،  برگزاری کارگاههای کاربردی در راستای محورهای فوق ،  برگزاری غرفه های معرفی فعالیتهای آماری دانشگاهها و معاونتها و واحدهای ستادی وزارت بهداشت، معرفی و تقدیر از برگزیدگان و ... بوده است.
لازم به ذکر است در پایان این همایش ، غرفه آمار دانشگاه علوم پزشکی اراک که با همت و تلاش کارشناسان گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و مساعدت معاونت محترم توسعه دانشگاه بر پا گردید از سوی جناب آقای دکتر حقدوست ، معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت ، به عنوان غرفه برگزیده آمار و اطلاعات در نظام سلامت معرفی گردید و لوح تقدیر در این خصوص به این مدیریت اهدا شد.

کلید واژه ها: روز آمار همایش آمار