مهار وزنه ۲۷۰ کیلوگرمی توسط یکی از ورزشکاران دانشگاه در مسابقات بین المللی ترکیه

۰۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۶ کد : ۱۴۱۹۴ اخبار اصلی
در مسابقات بین المللی پاورلیفتینگ قهرمانی اوراسیا در ترکیه آقای سعید ربیعی موفق به مهار وزنه ۲۷۰ کیلوگرمی شد.
مهار  وزنه ۲۷۰ کیلوگرمی توسط یکی از ورزشکاران دانشگاه در مسابقات بین المللی ترکیه

در مسابقات قهرمانی اوراسیا که به میزبانی کشور ترکیه برگزار شد آقای سعید ربیعی از همکاران پرتلاش و ورزشکار  دانشگاه ، توانست با مهار وزنه 270 کیلوگرمی مقام اول این مسابقات را کسب کند.

این ورزشکار  در وزن +100 کیلوگرم در این مسابقات شرکت کرد و با کنار زدن حریفانی سر سخت از کشور های مطرح جهان، توانست به این عنوان دست یابد.

در جلسه تقدیر از این همکار عزیز که با هماهنگی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه برگزار شد،دکتر سعید رضا سلطانی (معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی)ضمن اهدای لوح تقدیر  از زحمات و تلاشهای نامبرده  قدردانی کرده و افزود: ورزش علاوه بر بهبود کارایی و اثر بخشی، به بهبود وضعیت روانی و جسمانی و کیفیت زندگی کارمندان نیز تاثیر می گذارد.

کلید واژه ها: پاورلیفتینگ قهرمانی اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی