مسابقات والیبال -جام هفته تربیت بدنی

برگزاری مسابقات والیبال به مناسبت هفته تربیت بدنی

۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۶ کد : ۱۵۱۴ اخبار اصلی
به مناسبت هفته تربیت بدنی یکدوره مسابقات والیبال ۳ نفر در ستاد دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مسابقات والیبال به مناسبت هفته تربیت بدنی

به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی یکدوره مسابقات والیبال 3 نفر توسط اداره رفاه و تربیت بدنی و با نظارت مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه بین همکاران ستاد دانشگاه برگزار شد.در این دوره از مسابقات که 8 تیم در آن شرکت داشتند پس از انجام 16 بازی چهار تیم فنی1-فنی2-منابع انسانی و نقلیه به عنوان چهار تیم نهایی موفق به صعود به مرحله نیمه نهایی گردیدند.در این مرحله نیز پس از انجام مسابقات تعیین شده دو تیم فنی 1 و نقلیه با غلبه بر دو تیم منابع انسانی و فنی2 جواز حضور در فینال مسابقات را کسب کردند.در مسابقه رده بندی تیم فنی 2 موفق به شکست تیم منابع انسانی شد و در مسایقه پایانی نیز تیم فنی 1 با نتیجه 2 بر 0 موفق به شکست تیم نقلیه گردیده و به مقام اول مسابقات نایل شدند.

رده بندی نهایی تیمی :

مقام اول:تیم فنی 1

مقام دوم:تیم نقلیه

مقام سوم:تیم فنی2

کلید واژه ها: والیبال هفته تربیت بدنی اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت امو پشتیبانی