لیگ تندرستی

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۵ کد : ۱۵۳۲۸ اخبار اصلی
در راستای حفظ سلامت همکاران گرامی لیگ تندرستی بصورت مسابقه برگزار می گردد.
لیگ تندرستی

باطلاع میرساند در راستای حفظ سلامت تمامی آحاد جامعه در ایام همه گیری کرونا لیگ تندرستی توسط فدراسیون آمادگی جسمانی در سراسر کشور برگزار می گردد.مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه نیز به تبعیت از این اقدام بجا و ارزشمند، لیگ مذکور را بصورت مسابقه بین همکاران گرامی برگزار می نماید.بدین منظور همکاران عزیز می بایست به آدرس  irantandorosti.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام در سایت مذکور اقدام نمایند.در مرحله بعدی ضمن انجام تمرینهای مشخص شده برای هر روز  ،در خصوص تهیه فیلم با حجم پایین و حداکثر مدت زمان 40 ثانیه  اقدام و آنرا به لینک مربوطه ارسال نمایند.پس از اخذ تاییدیه سایت ،از آن تصویر تهیه و به شماره 09185294784  از طریق پیام رسان وات ساپ ارسال تا ترتیب شرکت شما در مسابقه داده شود.به همکارانی که بیشترین تاییدیه را ارسال نمایند به قید قرعه جوایزی تعلق خواهد گرفت.

کلید واژه ها: لیگ تندرستی فدارسیون همگانی اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی مسابقه