فراخوان جذب نیرو

۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۵ کد : ۱۶۵۹۵ اخبار اصلی
با توجه به موج چهارم کرونا و تحت تاثیر قرار گرفتن تمامی مراکز درمانی و کمبود نیروی پرستار دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به بخشنامه ۱۰۵/۷۴۴ دبیرخانه هیات امنای مجامع و شورای وزارت متبوع از پرستاران و بهیارانی که در مراکز زیرمجموعه دانشگاه مشغول به فعالیت نیستند دعوت به همکاری می نماید.
فراخوان جذب نیرو

با توجه به موج چهارم کرونا و تحت تاثیر قرار گرفتن تمامی مراکز درمانی و کمبود نیروی پرستار دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به بخشنامه 105/744 دبیرخانه هیات امنای مجامع و شورای وزارت متبوع از پرستاران و بهیارانی که در مراکز زیرمجموعه دانشگاه مشغول به فعالیت نیستند دعوت به همکاری می نماید.

بدین منظور پرستاران و بهیاران داوطلب می توانند جهت کمک به کادر درمان و ارائه خدمت به دانشگاهبا شماره 08633136055 داخلی 2274 آقای جعفری تماس حاصل نمایند.قابل ذکر است که با این دسته از داوطلبان قرارداد کاری منعقد می گردد.

کلید واژه ها: کرونا ویروس پرستار حمایت دانشگاه علوم پزشکی اراک