انعقاد تفاهم نامه

۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۱ کد : ۱۹۰۲۲ اخبار اصلی
جهت رفاه حال همکاران عزیز در تهیه دوچرخه و ماشین شارژی تفاهم نامه با فروشگاه توریست منعقد گردید.
انعقاد تفاهم نامه

در راستای بسط و گسترش رفاه حال کارکنان دانشگاه و بالا بردن سطح کیفی اوقات فراغت همکاران و خانواده های آنان و جلب مشارکت و تقویت بخش خصوصی تفاهم نامه ای فی مابین مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه و مدیریت فروشگاه توریست جهت تهیه اقساطی دوچرخه و ماشین شارژی منعقد گردید.

براساس این تفاهم نامه :

-خرید تا سقف 3 میلیون تومان یک چهارم پیش پرداخت و اقساط 4 تا 5 ماهه(قابل تبدیل به 2 قسط 2 ماهه(

-خرید تا سقف 6 میلیون تو مان یک چهارم پیش پرداخت و اقساط 6 ماهه(قابل تبدیل به 3 قسط 2 ماهه)

-خرید تا سقف 9 میلیون تومان یک چهارم پیش پرداخت و اقساط 6 ماهه(قابل تبدیل به 4 قسط 2 ماهه)

-تسویه به حساب بصورت چکی می باشد.

کلید واژه ها: دوچرخه ماشین شارژی توریست اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی