دومین المپیاد ورزشی جانبازان و معلولان دانشگاه

اعزام کاروان ورزشی جانبازان و معلولان دانشگاه به دومین المپیاد جانبازان و معلولان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

۱۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۹ کد : ۱۹۰۷ اخبار اصلی
تیمهای ورزشی جانبازان و معلولان دانشگاه به دومین المپیاد ورزشی فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعزام گردیدند.

این المپیاد در شش رشته ورزشی :شنا،دارت،شطرنج،تنیس روی میز،فوتسال و تیراندازی از تاریخ 21/8/97 لغایت 30/8/97 در مجتمع فرهنگی ورزشی فرح آباد ساری برگزار می شود.ورزشکاران دانشگاه  که با تجهیزات کامل در این دوره از المپیاد شرکت خواهند کرد به جز فوتسال در پنج رشته دیگر حضوری پررنگ خواهند داشت و انشاالله با لطف خداوند و تمرینات خوبی را که تحت نظر مربیان مجرب سپری کرده اند با دست پر باز خواهند گشت.

کلید واژه ها: اداره رفاه و تربیت بدنی المپیاد ورزشی وزارت بهداشت مدیریت امور پشتیبانی