آغاز ثبت نام بیمه مکمل درمان ویژه نیروهای شرکتهای تامین نیروی طرف قرارداد دانشگاه

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۹ کد : ۲۱۶۷۸ اخبار اصلی
ثبت نام از پرسنل شرکتهای تامین نیروی طرف قرارداد دانشگاه در طرح بیمه مکمل درمان آغاز شد.

با تلاش مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و اداره رفاه و تربیت بدنی فرآیند ثبت نام از پرسنل شرکت های تامین نیروی طرف قرارداد دانشگاه از تاریخ 1400/8/22 آغاز شد.

پرسنل مذبور می توانند با  استفاده از موتر جستجوگر گوگل کروم به  سامانه رفاهی دانشگاه به آدرس refahi.arakmu.ac.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام در طرح بیمه مکمل درمان اقدام نمایند.

کلید واژه ها: شرکتی تامین نیرو مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی اداره رفاه و تربیت بدنی

.... ۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۴
چرا یارانه به نیروهای شرکتی تعلق نمیگیرد؟؟؟؟؟ ما که پا به پای نیروهای دیگر کار میکنیم
پاسخ مدیر سایت ۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۱