مسابقات ورزشی کارکنان دستگاههای اجرایی استان

کسب مقام قهرمانی مسابقات قهرمانی کارکنان دستگاههای اجرایی در رشته تنیس روی میز

۱۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۳ کد : ۲۳۳۶ اخبار اصلی
تیم تنیس روی میز دانشگاه در مسابقات قهرمانی کارکنان دستگاههای اجرایی استان به مقام قهرمانی دست یافت.
کسب مقام قهرمانی مسابقات قهرمانی کارکنان دستگاههای اجرایی در رشته تنیس روی میز

در ادامه مسابقات قهرمانی کارکنان دستگاههی اجرایی استان مرکزی تیم تنیس روی میز دانشگاه متشکل از آقایان:اکبر احمدی،مهدی عالی و علی حامدی و مربیگری سجاد دستیار در برابر تیمهای آموزش و پرورش،دادگستری،برق باختر،دانشگاه فنی و حرفه ای،اداره کل ورزش و جوانان،راه و شهرسازی و اداره امور مالیاتی  به برتری دست یافته و موفق به کسب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات گردید.شایان ذکر است در مسابقات سال قبل تیم دانشگاه به مقام نائب قهرمانی رسیده بود که با برنامه ریزی منسجم مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه و اداره رفاه و تربیت بدنی و تلاش بازیکنان به این مهم دست یافتند.

کلید واژه ها: تنیس روی میز قهرمانی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی اداره رفاه و تربیت بدنی