مسابقات ورزشی کارکنان دستگاههای اجرایی استان

کسب پیروزی در مسابقات فوتسال

۱۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۳۴۰ اخبار اصلی
کسب پیروزی در مسابقات فوتسال

.با شروع مسابقات فوتسال قهرمانی کارکنان دستگاههای اجرایی استان مرکزی تیم فوتسال دانشگاه به پیروزی دست یافت.

تیم فوتسال دانشگاه در مسابقات قهرمانی کارنان دستگاههای اجرایی استان مرکزی در دو بازی ابتدایی خود در برابر تیم اداره کل ورزش و جوانان با نتیجه 5 بر4 و در برابر تیم دانشگاه فرهنگیان با نتیج خیره کننده 12 بر 1 موفق به کسب پیروزی و صدر نشینی جدول گروه 1 مسابقات گردید. .در این دوره از مسابقات تیم دانشگاه با تیمهای دانشگاه فرهنگیان،جهاد کشاورزی،اداره کل ورزش و جوانان و اداره امور مالیاتی همگروه است. شایان ذکر است که در مسابقات سال گذشته تیم دانشگاه موفق به کسب مقام قهرمانی گردیده بود.

بازیکنان تیم دانشگاه عبارتند از:

آقایان:محسن فرجی-مجتبی فرجی-مهدی خلیلی-مهدی مهدوی-مرتضی همتی-حمیدرضا ترابی-داود داودآبادی-محسن کمندلو-وحید عبدالوند-جلال یوسفی -جواد رجبی(مربی) -امیرحسین محمدی(سرپرست)

کلید واژه ها: مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی اداره رفاه و تربیت بدنی قهرمانی فوتسال