مسابقات ورزشی کارکنان دستگاههای اجرایی استان

مسکن در برابر دانشگاه فرو ریخت

۲۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۹ کد : ۲۴۹۷ اخبار اصلی
فوتسالیستهای دانشگاه مسابقه خود در مرحله حذفی مسابقات کارکنان دستگاههای اجرایی استان را با پیروزی پشت سر گذاشتند.
مسکن در برابر دانشگاه فرو ریخت

با شروع بازیهای مرحله حذفی فوتسال از سری مسابقات قهرمانی کارکنان دستگاههای اجرایی استان تیم دانشگاه در برابر تیم بانک مسکن قرار گرفت.نیه اول بازی با تساوی 2-2 خاتمه یافت .با شروع نیمهن دوم تیم دانشگاه بر حملات خود افزود و موفق شد دو گل دیگر به ثمر برساند  و این در حالی بود که چندین موقعیت گلزنی را به علت بی دقتی از دست داد.در موقعیت نیز نصیب تیم مقابل گردید  که هر دوی آنها تبدیل به گل شدد و بازی در پاین وقت قانونی به تساوی 4-4 رسید.

ضربات پنالتی جوار حضور یک تیم را برای مرحله بعد صادر می کرد.از 4 پنالتی تیم دانشگاه همه آنها وارد چارچوب دروازه شد.دروازه بان دانشگاه موفق به مهار ضربه سادات یکی از بازیکنان حریف شد و تیم دانشگاه جواز حضور در جمع تیم نهابی را کسب کرد.

کلید واژه ها: اداره رفاه و تربیت بدنی قهرمانی فوتسال مدیریت پشتیبانی و رفاهی